2006-12-04

Candy Mountain

Förresten glömde jag att jag skulle visa den här. Jag vet inte varför jag är så förhäxad av den, men jag kan inte sluta titta. Shun the nonbeliever! Shuuuunnnn-nuh!

6 kommentarer:

Martin sa...

Hahahaha!!!

It's a land of sweets and joy... and joyness...

Anonym sa...

Uuuhhh.. Gives me the creeps...äcklo rysningar längs ryggraden.. Mår lite illa faktist.. Det måste vara något fel på min humor. GAH! Jag har blivit ohip tant! (Kan man säga ohip förresten, eller är det ocoolt? Kan man säga coolt? Får man fortfarande skratta åt Seinfeldt? Är det ok om man tycker att South Park har blivit jävligt tjatigt? Får man youtuba efer skrattande bebisar? Är det ok att vara monogam? Är det hippt att använda bekväma skor - om man helt enket inte pallar mera efter ett smärtfyllt decennium i högklackat? Är det sant att grungen är tillbaka? Eller är det bara ett riktigt oskönt sätt att maskera 2/3 samhället? Finns det uttrycket fortfarande förresten? Kan man prata om politik utan att få spö? Är det helfel att fortfarande vara feminist fastän Skugge whatshername la av för 5 år sedan? Bränns man på bål om man genomgår en häftig country - eller för att vara ärlig; nästan bara Dolly Parton- förälskelse? Bränner man överhuvudtaget nördar på bål nuförtiden? Och vart - VART? - går man egentligen nuförtiden om mn vill gå ut och ha roligt och bli lite på kanelen och skaka rumpa.. eller vänta - så säger man kanske inte? Näe..) puss/alldeles för instängd på mitt jobb..

Gabriel sa...

Man kan. Ja. Ja, utan "t". Nej. NEJ. Ja. Ja! Nej. Nej. Näe. Om man nu orkar. Ja. Nej, men man är en nörd. Nej, vi älskar dem! New York...

Anonym sa...

Meh hallå. Country är COOLT, och Dolly är coolare än de coola. Det är ju Dolly Parton, förihelvete! Jag är nästan på väg att köpa hutlöshetsbiljetter från nån bulvan på blocket...

Låt det inte stanna vid Dolly bara. Öppna din dörr och låt dem alla komma in.

Andrea Reuter sa...

Hur kan Anonymous säga något elakt om South park?! Shun the non-believer, shuun! Jag förstår din fascination, det där klippet är verkligen sjukt LSD... Och deras röster är ju helt som din när du har dina bästa stunder, meh!

Gabriel sa...

Word to your mama.