2006-03-07

Proffso!

Jag är ett sånt PROFFS! "Mission Accomplished", tänkte jag döpa den här posten till först, men sen kom jag på att det var titeln på min Woody Allen-post förra året, så det gick ju inte, men jag kände mig lite som George W på det där hangarskeppet när jag gled ut ur pornografbutiken! Idag var jag också lite bättre på att glida in där obemärkt (hoppas jag) - tricket är liksom att bara gå framåt på gatan, och sen nästan snubbla åt sidan så man liksom ramlar in i butiken på en millisekund (de är så smarta så de har dörren vidöppen hela tiden så man kan göra den lilla stunten)!

Annars inte mycket att tillägga. Mitt bemötande i butiken var dock ganska roligt: när jag gick fram till kassan stod det en tjej där som inte jobbade igår, och sålde några she-male filmer till en bodybuildarsnubbe (som verkade otroligt obekväm med att jag gled upp bakom honom i kassan och därmed skapade en "kö"... eller så kanske det bara är så att man inte ska glida upp bakom folk i porrbutiker över huvud taget), men när jag sade att jag hade beställt en film så sken hon upp som en sol och ropade ASHÖGT in mot lagret: "Hey!! The guy who ordered the film is here!", och så hördes lite nöjt puttrande där inifrån, men ingen kom ut... jag vet inte vad det handlade om. Men hon var väldigt trevlig, hon blev helt entusiastisk och bara "that's a CLASSIC! A real classic!", och vid det laget kände jag mig som ett sånt porrproffs, så jag bara "yeeah, that's for sure..." med min bästa proffsröst, och sen räckte hon över filmen (som redan låg förberedd framför henne) och jag tackade och gick. Jag tror att det var den första kundbeställningen i den affärens historia, så det kanske kändes speciellt för dem. Jaja. Sen ramlade jag ut på trottoaren igen - "oupps, var kom jag ifrån?!" - och pilade kvickt ner i tunnelbanan. Sara är så glad och kallar mig sin egen lilla smut peddler. Nu ska vi ner till Soundz Lounge och dricka en öl eller fler för att belöna mig. Jag är så nöjd med att inte ha sprungit in i nån jag kände på gatan utanför, eller att inte ha blivit generad inne i butiken så att mitt huvud exploderade. Jag fixade Buttman. Jag är ett sånt PROFFS.

6 kommentarer:

Martin sa...

Ja jag håller med våra nära vän Nicolew här. Det är en trevlig blog här. Dock så har jag redan fixat an bookmark...

Grattis till porrkapet.

Gabriel sa...

Jag antar att det är mer rimligt att porrsites-botsen lämnar kommentarer nu, när ordet "buttman" står ungefär sextio gånger, är förra gången hon var här: då hade jag väl skrivit om... snö?

Anonym sa...

Nicolew... är det en hon?

Gabriel sa...

Jesus Christ!!

Anonym sa...

Nice! nu kan jag skrota alla avslöjande länkar på min dator och använda mig av denna utförliga lista när man är sugen ...
Tack!

Anonym sa...

Hhahahahahahaaahahaahahaa!

Hahahahahaaaahahaahahahaahaaa...