2005-02-19

snark

Ugh. Igår upprepade jag förra fredagens eskapad, d.v.s. begav mig till Lanres bar. Som tur var följde Carmen med, och tack vare hennes damage control förlöpte kvällen incidentfritt. Jag träffade en tjej som jobbar för nån APT-lobbyorganisation i FN, och hon ska till Stockholm på onsdag för en konferens. Hon nämnde också att hon kände nån nyzeeländsk tjej på statsvetenskapliga institutionen i Uppsala som specialiserar sig på gender studies i konflikthärdar. Maja, du måste väl känna henne? Oh well…

Annars är det apkallt igen, men vackert. Jag sitter mest hemma och skriver – jag har jobbat mycket med det nya manuset, och började känna mig ganska nöjd nu i veckan. Så nu skriver jag om allting från början - det funkar faktiskt bra, man har redan koll på den dramatiska strukturen och kan fånga ett bättre flyt i dialog och scenkonstruktion. Hoppas jag i alla fall, det är min hittills oprövade teori.

Ikväll ska vi på koreansk restaurang, happyhouse (alltså vårt studenthem) bjuder så det är bara att ta med sig haklappen och öva in namnen på koreanska ölmärken. Over and out.

Inga kommentarer: